Uw Kruidenier Bestellen

Uw Kruidenier is het full-serviceconcept voor u met een buurtwinkel of rijdende winkel. Het assortiment is zeer breed en elke assortimentsgroep bevat diverse eigen merken. Met een overzichtelijk bestelsysteem kunt u een compleet assortiment aanbieden.

 5stappen.jpg

STAP 1

Bent u nog geen klant bij Uw Kruidenier en wilt ook profiteren van de voordelen van Uw Kruidenier? Dan kunt u contact opnemen met ons via tel. 0522 - 26 54 00


STAP 2

Een afspraak kan worden ingepland met één van onze accountmanagers om u met raad en daad bij te staan. Denk hierbij aan samenstellingen assortiment, commerciële uitdagingen waar u voor komt te staan, logistieke vragen etc.

STAP 3

In samenspraak met u zijn er vaste leverdagen en aflevertijden van uw goederen. Kruidenierswaren, diepvries, AGF, vers en tabak. 

Bestelscanner
Door middel van een bluetooth scanner kunnen de producten via een smartphone worden besteld. Snel eenvoudig en effectief.

Fax, e-mail of telefonisch
(Na)bestellingen kunnen ook per e-mail of telefoon worden doorgegeven.

STAP 4

De bestelling wordt geleverd.

STAP 5

Uw Kruidenier presenteert en toetst haar beleid via periodieke overlegbijeenkomsten per regio. Dit zijn tevens de momenten om u bij te praten over ontwikkelingen op welk gebied dan ook. Wij zetten graag onze expertise van de zorgmarkt in, zodat u kunt rekenen op een proactieve samenwerking. Waar kansen voor meer rendement of nieuwe initiatieven een belangrijk onderdeel van zijn.